сами тамими ottolenghi

Сами Тамими. OTTOLENGHI

Сами Тамими. OTTOLENGHI

Пр-во: Республика

Обновленное и дополненное издание знаменитой поваренной книги Йотама Оттоленги и Сами Тамими, ставшей классикой гастрономической литературы. В основе 140 эффектных, аппетитных и несложных в приготовлении блюд — от мяса, рыбы и роскошных салатов до восхитительных десертов и выпечки — лежат кулинарные традиции со всего мира, от Ближнего Востока до Северной Африки, от Италии до Калифорнии. Оригинальные вкусовые сочетания, цвет, нетривиальные приправы — все, чем славится кухня Оттоленги.«Мы с большой гордостью воздаем должное этим блюдам в оформлении, которое лучше согласуется с остальными нашими книгами. Мы хотели модернизировать внешний вид блюд и добавить вступления к рецептам, сохранив при этом особенную структуру оригинала. Очень надеемся, что книга понравится и давним, и новым нашим поклонникам». (Йотам Оттоленги, Сами Тамими)

1883 Руб.

Ottolenghi Yotam, Тамими Сами Ottolenghi. The Cookbook

Ottolenghi Yotam, Тамими Сами Ottolenghi. The Cookbook

Пр-во:

'Ottolenghi changed the way we cook in this country just as surely and enduringly as Elizabeth David’s A Book of Mediterranean Food had in 1950. It brought into our kitchens bold flavours, a vivid simplicity, a spirited but never tricksy inventiveness and, above all, light.’ Nigella Lawson Inspired by their childhoods in West and East Jerusalem, Yotam Ottolenghi’s and Sami Tamimi’s original cookbook Ottolenghi: The Cookbook showcases fresh, honest, bold cooking and has become a culinary classic. Yotam and Sami's inventive yet simple dishes rest on numerous culinary traditions, ranging from North Africa to Lebanon, Italy and California. First published in 2008, this new updated edition revisits the 140 original recipes covering everything from accomplished meat and fish main courses, through to healthy and quick salads and suppers, plus Ottolenghi's famously delectable cakes and breads. A new introduction sheds fresh light on a book that has become a national favourite. Ottolenghi is an award-winning chef, being awarded with the James Beard Award 'Cooking from a Professional Point of View' for Nopi in 2016, and 'International Cookbook' for Jerusalem in 2013. In 2013 he also won four other awards for Jerusalem.

7069 Руб.

Ottolenghi Yotam, Тамими Сами Jerusalem

Ottolenghi Yotam, Тамими Сами Jerusalem

Пр-во:

Winner of the Observer Food Monthly Cookbook of the Year 2013. Yotam Ottolenghi and Sami Tamimi are the men behind the bestselling Ottolenghi: The Cookbook. Their chain of restaurants is famous for its innovative flavours, stylish design and superb cooking. At the heart of Yotam and Sami's food is a shared home city: Jerusalem. Both were born there in the same year, Sami on the Arab east side and Yotam in the Jewish west. Nearly 30 years later they met in London, and discovered they shared a language, a history, and a love of great food. Jerusalem sets 100 of Yotam and Sami's inspired, accessible recipes within the cultural and religious melting pot of this diverse city. With culinary influences coming from its Muslim, Jewish, Arab, Christian and Armenian communities and with a Mediterranean climate, the range of ingredients and styles is stunning. From recipes for soups (spicy frikkeh soup with meatballs), meat and fish (chicken with caramelized onion and cardamom rice, sea bream with harissa and rose), vegetables and salads (spicy beetroot, leek and walnut salad), pulses and grains (saffron rice with barberries and pistachios), to cakes and desserts (clementine and almond syrup cake), there is something new for everyone to discover. Packed with beautiful recipes and with gorgeous photography throughout, Jerusalem showcases sumptuous Ottolenghi dishes in a dazzling setting.

11515 Руб.

Оттоленги Йотам, Тамими Сами OTTOLENGHI. Поваренная книга

Оттоленги Йотам, Тамими Сами OTTOLENGHI. Поваренная книга

Пр-во:

Обновленное и дополненное издание знаменитой поваренной книги Йотама Оттоленги и Сами Тамими, ставшей классикой гастрономической литературы. В основе 140 эффектных, аппетитных и несложных в приготовлении блюд— от мяса, рыбы и роскошных салатов до восхитительных десертов и выпечки— лежат кулинарные традиции со всего мира, от Ближнего Востока до Северной Африки, от Италии до Калифорнии. Оригинальные вкусовые сочетания, цвет, нетривиальные приправы — все, чем славится кухня Оттоленги. «Мы с большой гордостью воздаем должное этим блюдам в оформлении, которое лучше согласуется с остальными нашими книгами. Мы хотели модернизировать внешний вид блюд и добавить вступления к рецептам, сохранив при этом особенную структуру оригинала. Очень надеемся, что книга понравится и давним, и новым нашим поклонникам». (Йотам Оттоленги, Сами Тамими)

1964 Руб.

Оттоленги Йотам, Тамими Сами Ottolenghi. Поваренная книга

Оттоленги Йотам, Тамими Сами Ottolenghi. Поваренная книга

Пр-во:

Обновленное и дополненное издание знаменитой поваренной книги Йотама Оттоленги и Сами Тамими, ставшей классикой гастрономической литературы. В основе 140 эффектных, аппетитных и несложных в приготовлении блюд - от мяса, рыбы и роскошных салатов до восхитительных десертов и выпечки - лежат кулинарные традиции со всего мира, от Ближнего Востока до Северной Африки, от Италии до Калифорнии. Оригинальные вкусовые сочетания, цвет, нетривиальные приправы - все, чем славится кухня Оттоленги. "Мы с большой гордостью воздаем должное этим блюдам в оформлении, которое лучше согласуется с остальными нашими книгами. Мы хотели модернизировать внешний вид блюд и добавить вступления к рецептам, сохранив при этом особенную структуру оригинала. Очень надеемся, что книга понравится и давним, и новым нашим поклонникам". (Йотам Оттоленги, Сами Тамими) 2-е издание, исправленное и дополненное.

2028 Руб.

Оттоленги Йотам, Тамими Сами Поваренная книга Ottolenghi

Оттоленги Йотам, Тамими Сами Поваренная книга Ottolenghi

Пр-во:

В 2002 году Йотам Оттоленги и Сами Тамими, два шеф-повара и друга, открыли в Лондоне "Оттоленги" - ресторан, магазин, кондитерскую, пекарню - место, которому сложно найти точное определение, но которое точно передает увлеченность и страстность его создателей. Кухня "Оттоленги", родилась из детских воспоминаний Йотама и Сами, выросших в Восточном и Западном Иерусалиме. Она естественна, проста, непритязательна, но яркости и блеска ей не занимать. Она покоряет каждого с первого раза и навсегда. Когда из меню убрали знаменитую фирменную брокколи, возмущенные посетители вышли на пикет перед рестораном на Ледбери-роуд. Те же преданные поклонники вдохновили Йотама и Сами написать эту книгу, чтобы в 140 рецептах рассказать всем, что настоящая еда, без прикрас и ухищрений, - бесконечный источник радости и удовольствия в вашей жизни.

1523 Руб.

Оттоленги Йотам, Тамими Сами Поваренная книга Ottolenghi

Оттоленги Йотам, Тамими Сами Поваренная книга Ottolenghi

Пр-во:

В 2002 году Йотам Оттоленги и Сами Тамими, два шеф-повара и друга, открыли в Лондоне "Оттоленги" - ресторан, магазин, кондитерскую, пекарню - место, которому сложно найти точное определение, но которое точно передает увлеченность и страстность его создателей. Кухня "Оттоленги", родилась из детских воспоминаний Йотама и Сами, выросших в Восточном и Западном Иерусалиме. Она естественна, проста, непритязательна, но яркости и блеска ей не занимать. Она покоряет каждого с первого раза и навсегда. Когда из меню убрали знаменитую фирменную брокколи, возмущенные посетители вышли на пикет перед рестораном на Ледбери-роуд. Те же преданные поклонники вдохновили Йотама и Сами написать эту книгу, чтобы в 140 рецептах рассказать всем, что настоящая еда, без прикрас и ухищрений, - бесконечный источник радости и удвольствия в вашей жизни.

1047 Руб.

Оттоленги Йотам, Тамими Сами Поваренная книга Ottolenghi

Оттоленги Йотам, Тамими Сами Поваренная книга Ottolenghi

Пр-во:

В 2002 году Йотам Оттоленги и Сами Тамими, два шеф-повара и друга, открыли в Лондоне "Оттоленги" - ресторан, магазин, кондитерскую, пекарню - место, которому сложно найти точное определение, но которое точно передает увлеченность и страстность его создателей. Кухня "Оттоленги", родилась из детских воспоминаний Йотама и Сами, выросших в Восточном и Западном Иерусалиме. Она естественна, проста, непритязательна, но яркости и блеска ей не занимать. Она покоряет каждого с первого раза и навсегда. Когда из меню убрали знаменитую фирменную брокколи, возмущенные посетители вышли на пикет перед рестораном на Ледбери-роуд. Те же преданные поклонники вдохновили Йотама и Сами написать эту книгу, чтобы в 140 рецептах рассказать всем, что настоящая еда, без прикрас и ухищрений, - бесконечный источник радости и удвольствия в вашей жизни.

1047 Руб.

Оттоленги Й., Тамими С. OTTOLENGHI. Поваренная книга

Оттоленги Й., Тамими С. OTTOLENGHI. Поваренная книга

Пр-во:

Обновленное и дополненное издание знаменитой поваренной книги Йотама Оттоленги и Сами Тамими, ставшей классикой гастрономической литературы. В основе 140 эффектных, аппетитных и несложных в приготовлении блюд — от мяса, рыбы и роскошных салатов до восхитительных десертов и выпечки — лежат кулинарные традиции со всего мира, от Ближнего Востока до Северной Африки, от Италии до Калифорнии. Оригинальные вкусовые сочетания, цвет, нетривиальные приправы — все, чем славится кухня Оттоленги. «Мы с большой гордостью воздаем должное этим блюдам в оформлении, которое лучше согласуется с остальными нашими книгами. Мы хотели модернизировать внешний вид блюд и добавить вступления к рецептам, сохранив при этом особенную структуру оригинала. Очень надеемся, что книга понравится и давним, и новым нашим поклонникам». (Йотам Оттоленги, Сами Тамими)

1964 Руб.

Оттоленги Й., Тамими С. OTTOLENGHI. Поваренная книга

Оттоленги Й., Тамими С. OTTOLENGHI. Поваренная книга

Пр-во:

Обновленное и дополненное издание знаменитой поваренной книги Йотама Оттоленги и Сами Тамими, ставшей классикой гастрономической литературы. В основе 140 эффектных, аппетитных и несложных в приготовлении блюд — от мяса, рыбы и роскошных салатов до восхитительных десертов и выпечки — лежат кулинарные традиции со всего мира, от Ближнего Востока до Северной Африки, от Италии до Калифорнии. Оригинальные вкусовые сочетания, цвет, нетривиальные приправы — все, чем славится кухня Оттоленги. «Мы с большой гордостью воздаем должное этим блюдам в оформлении, которое лучше согласуется с остальными нашими книгами. Мы хотели модернизировать внешний вид блюд и добавить вступления к рецептам, сохранив при этом особенную структуру оригинала. Очень надеемся, что книга понравится и давним, и новым нашим поклонникам». (Йотам Оттоленги, Сами Тамими)

1964 Руб.

Оттоленги Йотам, Тамими Сами Иерусалим

Оттоленги Йотам, Тамими Сами Иерусалим

Пр-во:

Йотам Оттоленги и Сами Тамими выросли в Иерусалиме (первый в еврейской семье, а второй в палестинской), но впервые встретились спустя много лет в Лондоне. Друзьям и партнерам по бизнесу принадлежат сеть кафе "Оттоленги", фешенебельный ресторан NOPI, оба они преподают в знаменитой лондонской кулинарной школе Leiths. В этой книге авторы не только собрали воедино любимые рецепты, они создали настоящий путеводитель по многоликому Иерусалиму. Читатель побывает и в модном ресторане, где подают изысканные блюда, и в невзрачной забегаловке, где можно отведать самый лучший в мире фалафель. Пряные ароматы ливийской кухни, острый вкус армянской… Не желаете узнать, где готовят идеальный хумус, или предпочтете перекусить кеббехом? И пусть вас не пугают незнакомые названия. От экзотических сладостей до аппетитных закусок-меззе - все легко приготовить дома. Иерусалим - город, соединивший время и вечность, здесь все собираются вместе, здесь все за одним столом наслаждаются вкусной едой и приятной беседой.

1579 Руб.

Ottolenghi Yotam, Wigley Tara, Howarth Esme Ottolenghi Simple

Ottolenghi Yotam, Wigley Tara, Howarth Esme Ottolenghi Simple

Пр-во:

Everything you love about Ottolenghi, made simple. Yotam Ottolenghi's award-winning recipes are always a celebration: an unforgettable combination of abundance, taste and surprise. Ottolenghi SIMPLE is no different, with 130 brand-new dishes that contain all the inventive elements and flavour combinations that Ottolenghi is loved for, but with minimal hassle for maximum joy. Bursting with colourful photography, Ottolenghi SIMPLE showcases Yotam's standout dishes that will suit whatever type of cooking you find easy - whether that's getting wonderful food on the table in under 30 minutes, using just one pot to make a delicious meal, or a flavoursome dish that can be prepared ahead and then served when you're ready. These brilliant, flavour-forward dishes are all SIMPLE in at least one (but very often more than one) way: S - short on time: less than 30 minutes I - 10 ingredients or less M - make ahead P - pantry L - lazy E - easier than you think Ottolenghi Simple is the stunning new cookbook we have all been wishing for: Yotam Ottolenghi's vibrant food made easy.

11225 Руб.

Ottolenghi Y., Wigley T., Howarth E. Ottolenghi simple

Ottolenghi Y., Wigley T., Howarth E. Ottolenghi simple

Пр-во:

Everything you love about Ottolenghi, made simple. Yotam Ottolenghi’s award-winning recipes are always a celebration: an unforgettable combination of abundance, taste and surprise. Ottolenghi SIMPLE is no different, with 130 brand-new dishes that contain all the inventive elements and flavour combinations that Ottolenghi is loved for, but with minimal hassle for maximum joy. Bursting with colourful photography, Ottolenghi SIMPLE showcases Yotam’s standout dishes that will suit whatever type of cooking you find easy - whether that’s getting wonderful food on the table in under 30 minutes, using just one pot to make a delicious meal, or a flavoursome dish that can be prepared ahead and then served when you’re ready. These brilliant, flavour-forward dishes are all SIMPLE in at least one (but very often more than one) way: S - short on time: less than 30 minutes I - 10 ingredients or less M - make ahead P - pantry L - lazy E - easier than you think Ottolenghi SIMPLE is the stunning new cookbook we have all been wishing for: Yotam Ottolenghi’s vibrant food made easy.

2039 Руб.

Ottolenghi Y., Wigley T., Howarth E. Ottolenghi simple

Ottolenghi Y., Wigley T., Howarth E. Ottolenghi simple

Пр-во:

Everything you love about Ottolenghi, made simple. Yotam Ottolenghi’s award-winning recipes are always a celebration: an unforgettable combination of abundance, taste and surprise. Ottolenghi SIMPLE is no different, with 130 brand-new dishes that contain all the inventive elements and flavour combinations that Ottolenghi is loved for, but with minimal hassle for maximum joy. Bursting with colourful photography, Ottolenghi SIMPLE showcases Yotam’s standout dishes that will suit whatever type of cooking you find easy - whether that’s getting wonderful food on the table in under 30 minutes, using just one pot to make a delicious meal, or a flavoursome dish that can be prepared ahead and then served when you’re ready. These brilliant, flavour-forward dishes are all SIMPLE in at least one (but very often more than one) way: S - short on time: less than 30 minutes I - 10 ingredients or less M - make ahead P - pantry L - lazy E - easier than you think Ottolenghi SIMPLE is the stunning new cookbook we have all been wishing for: Yotam Ottolenghi’s vibrant food made easy.

2039 Руб.

Ottolenghi Flavour

Ottolenghi Flavour

Пр-во:

Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi’s food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour and offer innovative vegetable dishes that deliver brand-new ingredient combinations to excite and inspire. Ottolenghi FLAVOUR combines simple recipes for weeknights, low-effort high-impact dishes, and standout meals for the relaxed cook. Packed with signature colourful photography, FLAVOUR not only inspires us with what to cook, but how flavour is dialled up and why it works. The book is broken down into three parts, which reveal how to tap into the potential of ordinary vegetables to create extraordinary food: Process explains cooking methods that elevate veg to great heights; Pairing identifies four basic pairings that are fundamental to great flavour; Produce offers impactful vegetables that do the work for you. With surefire hits, such as Aubergine Dumplings alla Parmigiana, Hasselback Beetroot with Lime Leaf Butter, Miso Butter Onions, Spicy Mushroom Lasagne and Romano Pepper Schnitzels, plus mouthwatering photographs of nearly every one of the more than 100 recipes, Ottolenghi FLAVOUR is the impactful, next-level approach to vegetable cooking that Ottolenghi fans and vegetable lovers everywhere have been craving.

2228 Руб.

Ottolenghi Flavour

Ottolenghi Flavour

Пр-во:

Flavour-forward, vegetable-based recipes are at the heart of Yotam Ottolenghi’s food. In this stunning new cookbook Yotam and co-writer Ixta Belfrage break down the three factors that create flavour and offer innovative vegetable dishes that deliver brand-new ingredient combinations to excite and inspire. Ottolenghi FLAVOUR combines simple recipes for weeknights, low-effort high-impact dishes, and standout meals for the relaxed cook. Packed with signature colourful photography, FLAVOUR not only inspires us with what to cook, but how flavour is dialled up and why it works. The book is broken down into three parts, which reveal how to tap into the potential of ordinary vegetables to create extraordinary food: Process explains cooking methods that elevate veg to great heights; Pairing identifies four basic pairings that are fundamental to great flavour; Produce offers impactful vegetables that do the work for you. With surefire hits, such as Aubergine Dumplings alla Parmigiana, Hasselback Beetroot with Lime Leaf Butter, Miso Butter Onions, Spicy Mushroom Lasagne and Romano Pepper Schnitzels, plus mouthwatering photographs of nearly every one of the more than 100 recipes, Ottolenghi FLAVOUR is the impactful, next-level approach to vegetable cooking that Ottolenghi fans and vegetable lovers everywhere have been craving.

2228 Руб.

Наши услуги и товары:

2008938 ключница открытая от всей души | константинова елена петровна астрология счастливого дома | сучкорез ingco hlt7608 | ключница noname голубой | ручной гаечный ключ разводной 200 мм ingco hpw0808 | плиткорез elitech пэ 800 62р 200 мм | теплый пол нагревательный мат finnmat 12 кв м 160 1920 вт | датчик температуры baxi qaa 50 | теплый пол нагревательный мат ensto finnmat 4 кв м 160 640 вт | теплый пол нагревательный мат ensto finnmat 5 кв м 160 800 вт | шкатулка агт профиль богатого нового года цвет светло бежевый 12 х 6 | датчик температуры baxi khg71406191 | плитка azulev calacatta gold rect 29x89 см | плитка настенная 20х20 суррей орнамент цветной | решетка tece tecedrainline organic 6 015 60 150 см глянцевая | садово парковый светильник mantra 1394 | керамическая плитка kerama marazzi 5229 беж 20х20х7 9 настенная 20х20х7 9 см | плитка настенная 20х20 суррей белый | led rgbw rgb controller amplifier channel output 12v 24v 24a 4 rgbw rgb led controller strip power repeater console controller | плитка azulev calacatta gold rel rect 29x89 | плитка настенная 20х20 суррей орнамент бежевый | утюг lumme lu 1129 бордовый гранат | настольная плитка caso pro gourmet 3500 | плиткорез пульсар пк 200 1200 791 592 | профиль 75х40 мм 3 м грандлайн |

© snab-remont.ru 2013-2023. All Rights Reserved Sitemap